Websites

Sinds 2006 maak ik persoonlijke en originele websites voor particulieren, zzp’ers en bedrijven. Doordat ik zowel het ontwerpen als het programmeren van de website zelf uitvoer, weet ik precies welke mogelijkheden er zijn. Zo maak ik websites die goed aansluiten bij de stijl, het werk en het karakter van de eigenaar.

Bij het ontwerpen van de site kan ik in overleg op verschillende manieren te werk gaan:

  •  Het gebruiken van ideeën van de klant. Dat kunnen kleine ideeën zijn (inspiratiebronnen, tekeningen, steekwoorden) of een volledig door de klant ontworpen lay-out (bijv. getekend en ingescand, met gebruik van eigen handschrift als lettertype).
  •  Het door mij laten ontwerpen van een lay-out. Naar aanleiding van een gesprek met de klant maak ik een aantal opzetjes om te zien welke stijl het beste aansluit.

Verder gebruik ik nooit standaard-templates maar bouw altijd iets geheel nieuws, zodat er erg veel mogelijk is. De gebouwde website is vervolgens zelf aan te passen en te updaten via WordPress. Indien je dat werk liever uitbesteedt kan ik de website ook blijven updaten en onderhouden. Voor het onderhoud aan de site bied ik een onderhoudsabonnement aan.

Voor meer informatie en tarieven: mail@emilezeldenrust.nl

Theater

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de performanceopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien heb ik in verschillende theatervoorstellingen gespeeld, o.a. bij Het Zuidelijk Toneel, Het Huis van Bourgondië en het performancecollectief Kamp Kalf, waarvan ik een van de oprichters ben.

Ik ben graag betrokken bij het hele proces van het totstandkomen van een voorstelling, van het eerste schrijfwerk tot de uitvoering. Zo heb ik samen met Annelies Van Hullebusch DORP/het verhaal van een uitzicht gemaakt. Deze voorstelling won in 2012 de Grünschnabel in Baden (Zwitserland) en speelt nog steeds. Samen met Eefje Suijkerbuijk heb ik concepten en scripts geschreven voor Villa Achterwerk (VPRO) en Omroep Maxim (VPRO). Bij deze projecten werkte ik als zowel schrijver, acteur en editor.

De laatste jaren ben ik me steeds meer gaan richten op jeugd- en familievoorstellingen. Bij theatergroep Witte Raaf was ik te zien in De sterke verhalen van Thor en Cleopatra. Als acteur/zanger/verteller speelde ik verschillende meedoe-concerten i.s.m. de orkesten Asko|Schönberg, Het Gelders Orkest, Radio Filharmonisch Orkest, Rotterdams Philharmonisch Orkest en Phion.

Presentatie River Concert Vecht Classic

Lachen met dieren
Omroep Maxim (VPRO)
regie: Eefje Suijkerbuijk